Alle projecten /

Districtskantoor Rabobank, Hardenberg

Districtskantoor Rabobank, Hardenberg

Rabobank Hardenberg

De indeling van het Rabobank districtskantoor in Hardenberg, gecombineerd met de openzichtzijde, noodzaakte architect Hamhuis een armatuur te kiezen die helderheid aan het plafond geeft, zonder te pendelen. Wegens eerdere succesvolle oplossingen heeft de architect voor dit project contact gezocht met ixilum.

Bij Rabobank Hardenberg is gekozen voor de armatuur Carat. Deze biedt helderheid aan het plafond, is leverbaar in bandrastermaat (1720x596mm) en kan worden voorzien van luchtsleuven. Dit bleek de ideale armatuur voor dit project. Later kwam de extra wens van de klant voor armaturen in LED. Dit vormde de aanleiding om het binnenwerk van de Carat te herzien. Door LED-platines van hoge kwaliteit en een zeer goede Lumen-Wattverhouding toe te passen, was het relatief eenvoudig om aan deze wens te voldoen.

De gebruiker

Rabobank is meer dan een bankbedrijf alleen. Het doel is de belangen van klanten en leden te behartigen. In de missie van Rabobank is dat verwoord als het helpen realiseren van de ambities van mensen. Daar moet je ideeën voor hebben, en Rabobank heeft die. Sterker nog, Rabobank is meer dan honderd jaar geleden opgericht op basis van het idee om samen een coöperatie te beginnen zonder aandeelhouders, waar de klant centraal staat. Juist dit idee van samenwerken is de toekomstvisie van Rabobank.

In dit project