Installateurs

Equinix AM3 datazaal met led-armatuur J-Row

Werken in een ruimte met een extra hoog plafond of een lastige constructie; u kunt het zien als een uitdaging, maar ook als een last. Armaturen kunnen nog zo laag geprijsd zijn, maar als de kwaliteit niet op niveau is, kunnen er vroeg of laat problemen ontstaan. In sommige situaties zal het voor installateurs praktisch gezien erg lastig zijn deze op te lossen. En áls het lukt, kan dit veel tijd en moeite kosten, waardoor u het voordeel van de laaggeprijsde armaturen weer kwijt bent.
 
Kwaliteit en een goede prijs hoeven elkaar niet uit te sluiten. Om te voorkomen dat u extra werk heeft aan installatie of onderhoud, maakt Ixilum gebruik van verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit. Maar wel voor een goede prijs, u betaalt nooit de hoofdprijs.
 
Bij Ixilum werken specialisten op het gebied van lichtontwerp en lichtplanning. Met een focus op specials en maatwerk is (vrijwel) alles mogelijk. Ixilum doet alleen zaken met professionele, betrouwbare fabrikanten, die we regelmatig bezoeken.
 
Voor ons vanzelfsprekend, voor u belangrijk om te weten: wij zien licht altijd als onderdeel van het project als geheel. Ons doel is dat geheel te versterken met goede verlichting, zowel qua techniek als qua vormgeving. We leveren enkel kwaliteitsproducten met een zo vriendelijk mogelijke montage. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en weten om te gaan met alle wensen en eisen van het project.