Adviseurs

Als technisch adviseur heeft u natuurlijk te maken met verschillende takken van sport: een installatietechnische -, een elektrotechnische – en een werktuigbouwkundige tak. Wij kunnen ons voorstellen dat u als adviseur niet continu van alle disciplines volledig op de hoogte kunt blijven.
 
Van de elektrotechnische tak is verlichting een onderdeel. Een stukje van uw werkgebied, waarin wij specialistische kennis hebben. Wij zorgen ervoor dat we continu op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op technologisch – en designgebied.
 
Waar u als adviseur daar onmogelijk tijd voor heeft, houden wij ons continu met licht bezig. Zo hebben we zitting in NSVV-commissies, onderhouden we contact met NEN en gaan we regelmatig in gesprek met fabrikanten van verlichtingsarmaturen. Daardoor vergaren wij kennis over alles wat met licht te maken heeft. Dat kan zijn op norm- of kwaliteitsgebied, maar ook op het gebied van vernieuwingen in de LED-technologie, stuurmogelijkheden en bedieningsgemak van verlichting, of designmogelijkheden.
 
Tegenwoordig zijn er veel projecten met een speciale functie, een speciaal doel, die ook een speciale oplossing vereisen. Het is niet altijd zo dat een standaard product de beste oplossing is voor een project. Er zijn projecten waar een speciale oplossing vereist wordt, omdat een standaard armatuur simpelweg niet toepasbaar is, bijvoorbeeld door een schuine wand of een schuin plafond. Als de opdrachtgever in zo’n situatie geen pendelarmaturen wenst, is de enige mogelijkheid een nieuwe oplossing te creĆ«ren, die goed functioneert en een bijdrage levert aan de ruimtebeleving. En dat is wat wij doen.
 
Waarom dat zo goed werkt, is omdat wij samenwerken met fabrikanten die heel flexibel zijn. Het zijn middelgrote productiebedrijven, zonder al te hoge overheadkosten. Daardoor kunnen zij gemakkelijk inspelen op de wensen van de klant.
 
Voor een adviesbureau is het natuurlijk heel belangrijk om op de hoogte te blijven. Wij pakken het onderdeel licht er voor u uit en selecteren de informatie die relevant is voor uw project. Wij zien licht altijd als onderdeel van het project als geheel. Ons doel is dat geheel te versterken met goede verlichting, zowel qua techniek als qua vormgeving.